maanantai 30. huhtikuuta 2012

Meidän maailmassa on kaikki hyvin. Mitään erityisen jännää eri projektien kohdalla ei ole vielä tapahtunut ja välillä tuntuukin aivan siltä kuin aika pysähtyisi kun jotain oikein kovin odottaa.

Kävin katsomassa tonttia ja ihastuinkin yhteen oikein potentiaaliseen maaplänttiin. Olen nyt sopinut alustavasti sen kaupasta ja nyt en voi kuin odottaa, että lohkominen etenee ja pääsemme tekemään virallisia kauppoja. Itseäni jo polttelisi kovastikin edetä asiassa... Maltti ei ole koskaan ollut vahvin ominaisuuteni joten tälläinen rauhallinen tahti ei oikein meinaa käydä järkeen.

Fantsu koiran ihanan suloiset pennut kasvavat odotetusti. Kävimmekin viime viikolla eläinlääkärin tarkastuksessa, samalla pojat saivat nimet ja sirut. Maailmaa valloittamaan lähtevät Friedrich´s Mr Bulldog, Mr Brilliance Hugo, Mr Bean ja Mr Bergeron.
Pentujen lähtö on aina jotenkin haikeata vaikka samalla iloitsen uusien perheiden puolesta. Haluaisin kirjoittaa heille kaikki maailman asiat luettaviksi ja ohjeeksi mutta samalla ymmärrän, että heillä jokaisella on oma ajatuksensa pennustaan ja siitä miten se tulee kasvattaa... enkä myöskään usko, että kukaan jaksaisi lukee tuhansia sivuja kasvattajan ajatuksen virtaa ;-).
Toivotan kaikille lapsukaisille loistavaa tulevaisuutta rakastavissa kodeissa ja jaan puhelinnumeroani niin, että tietävät varmasti sen tosiasian, että minulla saa soittaa jos jotain kysymistä ilmenee.

Hyvää vappua!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti