lauantai 14. heinäkuuta 2012

Rauha maassa ja kaikilla hyvä mieli.

Rakennuslupa saatiin ilman mutkia ja raksalla on ollut nyt rauhaisaa. Puut kaadettiin tontilta ja nyt odotellaan, että kannot nypitään pois. Lisämaata saisi sen sen jälkeen tulla... kun vielä löytäis jonkun joka siitä haluaa päästä eroon niin sitten olisi asiat balansissa.

Talotoimitukselle on nyt määritelty aika. Talo pystytetään syyskuun viimeisellä viikolla ja sitä tässä nyt odotellaan niin innolla. Talolle piti tietysti päättää väri ja harvoin on ollut niin huisaa menoa kun ajelimme ympäriinsä ystäväni kanssa etsien miellyttävän värisiä taloja. Hyvä talo kun löytyi, niin värikartat vain esille ja vertaamaan. En tiedä miten muut sen tekevät mutta meillä mentiin näin... ja talosta tulee sorbetin värinen, vaalea talo punaisella katolla.

Sisustuskin suunniteltiin saman ystäväni kanssa tunnissa eräs ilta ja mielenkiinnolla odotan miltä valitut tapetit seinillä näyttävät. Parvekkeellani istuen valitsimme auringonvalossa sopivia värejä ja lattiamateriaaleja.
Yritimme valita suhteellisen selkeitä kokonaisuuksia seinille niin, että voin sitten muilla asioilla tehdä väriä ja tunnelmaa huoneisiin. Lattialle tulee hyväksi todettu laminaatti. Koiraperheessäkin laminaatti voi toimia ihan hyvin kunhan muistaa, että koirille se voi olla hieman liukas... Rallireiteillä täytyy olla hyvät matot.
Oma ajatus olis tällä kertaa hillitty ja vaalea kokonaisuus. Hieman maalaisromantiikkaa yhdistettynä avaruuteen ja selkeyteen... Onkohan moinen yhdistelmä edes mahdollista?
Edellisen asunnon suunnitteli sisustussuunnittelija ja nyt olen haaveillut tietystä tyylistä jo niin kauan, että ajattelin ehkä saavani sen itsekin kasaan.

Koiramaailmassa on kierretty kovasti näyttelyissä ranskanbulldoggien kanssa. Menestystä on tullut todella kivasti ja siitä voit lukea lisää kotisivuiltamme www.friedrichs.fi
Syksylle meillä on pentusuunnitelmiakin...

Vaikka rakentamisesta aina sanotaan, että siinä menee hermot ja terveys, niin itse koen vielä, että jotenkin hirmu mukavasti on kaikki mennyt. Elämä jatkuu omalla painollaan ja vaikka tässä täytyykin kaikenlaista uutta opetella niin mukavaahan se on kaikin puolin. Jännää tämä ehdottomasti on. Maltti kasvaa, kun aina pitää jotain odottaa. Olen itse enemmän heti mulle tänne kaikki nyt tyyppi ja haastavinta on sanoa itselleen, että malta nyt...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti